Over Heal & Feel
Over mijzelf
Behandelingen
Therapie
Regressietherapie
Reïncarnatietherapie
Focussen
Voice dialogue
Dromenuitleg
Rouwverwerking
Zwangerschapsreading
Coaching
Workshops
Tarieven
Locatie
Contactformulier

Wat is een zwangerschapsreading?

Bij een zwangerschapsreading maak je tijdens de zwangerschap, onder begeleiding, contact met jouw ongeboren kindje. Je stelt vragen en krijgt antwoorden. Hierbij gebruikt de baby jouw intuïtie. Zo kom je meer te weten over de ziel van jouw kindje. Een zwangerschapsreading is mogelijk vanaf 3 maanden zwangerschap. Dan is het zieltje voldoende verbonden met het leven op aarde.

Waarom een zwangerschapsreading?
Je bent zwanger en vraagt je af of je een goede moeder voor je kindje zult zijn. Je wilt weten waarom het kindje juist jullie als ouders heeft gekozen. Wat heeft het kindje van jou als moeder nodig? Wat komt het kindje jullie brengen in het leven? Waarmee zal het straks moeite hebben in het leven en hoe kunnen jullie het kindje dan begeleiden? Welke kwaliteiten zal het hebben? Welke lessen heeft het zieltje gekozen voor het nieuwe leven? Wat kun je voor jouw baby betekenen tijdens de zwangerschap en wat kun je doen voor een soepele bevalling? Al deze vragen kun je tijdens een zwangerschapsreading aan jouw ongeboren kindje stellen. Het is een leuke en leerzame eerste kennismaking. Het kan jouw onzekerheid voor het aanstaande moederschap verminderen of zelfs wegnemen.

Wat kun je verwachten?
Deze reading is vergelijkbaar met regressietherapie. Ik begeleid je naar een diepe ontspanning, een trance, en maak contact met je onbewuste. Je bewustzijn verandert maar je blijft alert en geconcentreerd. Je maakt contact met jouw ongeboren kind. Ik begeleid je in dit proces. Hierbij stel je vragen aan de baby. Je ontvangt antwoorden via jouw intuïtie. Zo krijg je inzichten en adviezen voor de toekomst. Dit helpt je om een goede moeder te zijn voor jouw kindje. Het geruststellen en versterken van jouw zelfvertrouwen zijn de belangrijkste doelen van deze reading.

Gediplomeerd Therapeut, Familieopsteller en Trainer in NLP. Lid NTI NLP Gilde. KVK 56451881 Copyright 2012 Heal and Feel. All Rights Reserved.  | healandfeel@ziggo.nl