Over Heal & Feel
Over mijzelf
Behandelingen
Therapie
Coaching
Workshops
Tarieven
Locatie
Contactformulier

Wie ben ik?

Ik ben Cynthia Janssen. In 1987 ben ik getrouwd met mijn jeugdliefde Rob. We hebben een zoon en dochter en zijn sinds 2012 opa en oma. Samen vormen zij mijn warme thuisbasis.
En ook bij UWV, waar ik vanaf 1990 3 dagen per week werk, voel ik me senang. Met veel plezier en passie werk ik als redacteur bij de Klantredactie.

Mijn interesse voor spiritualiteit is gegroeid door ervaringen en strubbelingen in het leven. Vele jaren zocht ik naar antwoorden. Totdat ik in 2005 helemaal vast zat en mij leeg voelde. Alsof ik geen energie meer had en ook niet wist hoe ik mezelf kon opladen.

De verandering
Ik kwam in aanraking met reiki. Hiermee trakteerde ik mezelf dagelijks op een flinke portie universele levensenergie. Dit is een positieve liefdesenergie vanuit ons universum. Ook begon ik met een wekelijkse les kundalini yoga. Al snel merkte ik veranderingen bij mezelf. Ik werd zelfverzekerder, sterker, krachtiger en vrolijker. Mijn belangrijkste les was loslaten. Hierdoor kon ik nare herinneringen verwerken.

Waarom ik spiritueeltherapeut werd
Dit positieve proces van verandering wilde ik ook graag anderen laten ervaren. Daarom begon ik in 2007 met een 4-jarige opleiding tot spiritueeltherapeut bij ASPI in Krommenie. In november 2010 ben ik afgestudeerd met als specialisatie het behandelen van de gevolgen van kindermishandeling op volwassen leeftijd. Sindsdien help ik, met spirituele therapie en andere technieken, cliënten met diverse hulpvragen bij hun verwerking en ontwikkeling een eindje op weg op hun levenspad.

Aanvullende opleidingen
Ik wil mezelf graag blijven ontwikkelen. Na mijn opleiding tot spiritueeltherapeut heb ik de NLP Master Practitioner en de opleiding tot Trainer in NLP bij NTI in Limmen gevolgd. Ook ben ik gecertificeerd trainer in familieopstellingen. Hiervoor heb ik een opleiding gevolgd bij Barbelo Uijtenbogaardt van Hypnos in Bussum.

Gediplomeerd Therapeut, Familieopsteller en Trainer in NLP. Lid NTI NLP Gilde. KVK 56451881 Copyright 2012 Heal and Feel. All Rights Reserved.  | healandfeel@ziggo.nl