Over Heal & Feel
Over mijzelf
Behandelingen
Therapie
Regressietherapie
Reïncarnatietherapie
Focussen
Voice dialogue
Dromenuitleg
Rouwverwerking
Zwangerschapsreading
Coaching
Workshops
Tarieven
Locatie
Contactformulier

Wat is rouwverwerking? 

De dood hoort bij het leven. Iedereen krijgt in het leven eens te maken met verlies van dierbaren zoals een partner, ouders, zoon of dochter. Als je veel van iemand houdt, wil je die persoon het liefst altijd bij je houden. Als die persoon dan overlijdt, is dat in veel opzichten een harde klap. Het lijkt alsof je een stuk van jezelf bent verloren. In deze periode van rouw is het nog niet zo gemakkelijk om de draad van je leven weer op te pakken. Je moet aanvaarden dat de overleden persoon nooit meer terugkomt en dat jouw leven doorgaat. Je gaat door een proces van rouwverwerking.

Waarom een sessie rouwverwerking?
Je wil het verlies een plaats geven en graag verder met je leven. Maar je weet niet hoe. Misschien heb je niet goed afscheid kunnen nemen van elkaar. Hebben jullie niet alles uitgesproken of heb je nog vragen waar je een antwoord op zou willen? Deze zaken kunnen veel verdriet veroorzaken wat een vretend proces kan zijn. Dit proces kan jou belemmeren in je groei. Het liefst zou je nog één keer met de overledene contact willen hebben. Een sessie rouwverwerking maakt dit contact mogelijk zodat verwerking en acceptatie mogelijk is.

Wat kun je verwachten?
Een sessie rouwverwerking is vergelijkbaar met regressietherapie. Ik begeleid je naar een diepe ontspanning, een trance, en maak contact met jouw onbewuste. Je bewustzijn verandert maar je blijft geconcentreerd en alert. Op deze manier is het mogelijk om via jouw onbewuste contact te maken met de overledene. Het lijkt op dromen onder begeleiding. Hierdoor kun je alsnog zaken afronden met elkaar. Je kunt verwerken en emoties loslaten. Daarnaast krijg je mogelijk via dit contact ook nieuwe inzichten en adviezen voor de toekomst. Dit helpt je jouw draad van het leven weer op te pakken. Het maakt niet uit of het contact daadwerkelijk of fictief heeft plaatsgevonden. Het uiten van emoties, verwerking en acceptatie zijn de belangrijkste doelen van een sessie rouwverwerking.

Gediplomeerd Therapeut, Familieopsteller en Trainer in NLP. Lid NTI NLP Gilde. KVK 56451881 Copyright 2012 Heal and Feel. All Rights Reserved.  | healandfeel@ziggo.nl