Over Heal & Feel
Over mijzelf
Behandelingen
Therapie
Coaching
Workshops
Tarieven
Locatie
Contactformulier

Coaching

Iedereen is in de basis in staat om echt te genieten van het leven. Maar soms overkomt je iets waardoor je dit hebt afgeleerd. Je loopt dan bijvoorbeeld steeds tegen dezelfde dingen aan die jou in je dagelijks functioneren blokkeren. Omdat je er te dicht op zit, is het dan nog niet zo gemakkelijk om vaste patronen te doorbreken.

Als coach help ik je bewust te worden hoe jij communiceert. Je leert jouw gedragspatronen te herkennen, doorbreken en verbeteren. Je gaat anders tegen dingen aankijken. Hierdoor krijg je inzichten in denken en handelen van jezelf maar ook in die van anderen. Je ontdekt wat jouw kwaliteiten zijn en ziet de kwaliteiten van anderen. Zo zie je niet alleen wat je wilt veranderen maar ook hoe je dit kunt doen. Je zet jezelf in beweging om nieuwe doelen te stellen en te bereiken. Je kunt weer persoonlijk groeien. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen groeiproces en als coach kan ik je daarbij ondersteunen.

Je kunt jouw leven zelf aantrekkelijker maken.
Neem dan zelf de verantwoordelijkheid om het leuker te maken.

Wat kun je verwachten?
Tijdens coaching komen patronen in jouw manier van denken en handelen naar voren. Ik stel je vragen of we doen oefeningen. Hierdoor ervaar je hoe je (onder)bewustzijn werkt. Via jouw onderbewustzijn kun je ook je hulpbronnen bereiken. Jij hebt namelijk alle antwoorden op vraagstukken in je. Daarom gaan we ook op zoek naar jouw hulpbronnen. Jij wordt je dan bewust waarom iets wel of niet werkt. De inzichten die je krijgt, zorgen ervoor dat je positieve veranderingen aanbrengt in je leven.

Doe je steeds hetzelfde als je altijd al deed?
Dan krijg je wat je steeds gekregen hebt.

Aan de slag
Ben je enthousiast geworden en wil je ook een stap vooruit in jouw persoonlijke ontwikkeling? Neem dan contact met mij op via 0229-238251 of 06-42200337. Je kunt ook het contactformulier invullen. Je krijgt dan snel een reactie.

Gediplomeerd Therapeut, Familieopsteller en Trainer in NLP. Lid NTI NLP Gilde. KVK 56451881 Copyright 2012 Heal and Feel. All Rights Reserved.  | healandfeel@ziggo.nl