Over Heal & Feel
Over mijzelf
Behandelingen
Therapie
Regressietherapie
Reïncarnatietherapie
Focussen
Voice dialogue
Dromenuitleg
Rouwverwerking
Zwangerschapsreading
Coaching
Workshops
Tarieven
Locatie
Contactformulier

Wat is reïncarnatietherapie?

Reïncarnatietherapie is vergelijkbaar met regressietherapie. Je gaat ook in trance terug in de tijd naar een moment dat een probleem, pijn of gedrag is ontstaan. Maar bij reïncarnatie ga je terug naar een moment in een vorig leven. Bij reïncarnatie wordt ervan uit gegaan dat iedere ziel ervaringen uit vorige levens meeneemt. Sommige patronen kunnen zich dan in meer levens herhalen. Om dit te doorbreken en te veranderen is het soms nodig om op zoek te gaan naar de oorsprong van dit patroon. Door een herbeleving van dat moment wordt jij je bewust van bepaalde keuzes en gevolgen daarvan in dit leven.

Waarom reïncarnatietherapie?
Patronen kunnen zich in meer levens herhalen. Zo kun je angsten uit vorige levens mee hebben genomen naar je huidige leven. Bijvoorbeeld angst voor de dood heeft vaak te maken met de manier waarop je overleed in een vorig leven. En overtuigingen die in vorige levens zijn ontstaan, kunnen jouw ontwikkeling belemmeren in dit leven. Met reïncarnatietherapie kun je terugkerende patronen doorbreken en oude overtuigingen loslaten. Je maakt jezelf los van een vorig leven met de daaraan verbonden emoties. Je krijgt nieuwe inzichten. Voor een goed resultaat van deze therapie hoef je niet te geloven in reïncarnatie. 

Wat kun je verwachten?
Als je in trance bent, leid ik je naar een moment in een vorig leven. Een herbeleving van de manier waarop je een vorig leven verliet, kan soms belangrijk zijn. Je ontdekt waar en hoe bepaalde overtuigingen zijn ontstaan. En je wordt je bewust hoe jij ze in jouw huidige leven in stand houdt. Door bewust verschil te maken tussen toen en nu, kun je kiezen voor andere oplossingen en ander gedrag. Het verleden verandert hierdoor niet maar wel de gevolgen in dit leven.

Gediplomeerd Therapeut, Familieopsteller en Trainer in NLP. Lid NTI NLP Gilde. KVK 56451881 Copyright 2012 Heal and Feel. All Rights Reserved.  | healandfeel@ziggo.nl