Over Heal & Feel
Over mijzelf
Behandelingen
Therapie
Regressietherapie
Reïncarnatietherapie
Focussen
Voice dialogue
Dromenuitleg
Rouwverwerking
Zwangerschapsreading
Coaching
Workshops
Tarieven
Locatie
Contactformulier

Wat is focussen?

Bij focussen richt je de aandacht op een specifiek gevoel dat je ervaart in het lichaam. Situaties die je in het leven tegenkomt, veroorzaken vaak eerst een lichamelijk gevoel. Denk maar aan een angstig moment waardoor je een vaag gevoel in je buik of hartkloppingen krijgt. Of als je verlegen bent en gaat blozen. Bij focussen gaat alle aandacht naar dat ervaren gevoel in het lichaam.

Waarom focussen?
Zit je met een probleem waar je last van hebt omdat het belemmert in jouw functioneren? Dan zou een oplossing heel welkom zijn. Maar hoe kom je aan een goede oplossing? Jouw lichaam heeft alle antwoorden in zich maar je weet niet altijd hoe je hier bij kunt komen. Door te focussen is het mogelijk om het antwoord in jezelf te vinden. Dit is te herkennen aan een verschuiving van het gevoel in het lichaam. Je hebt dan contact gemaakt met de oorzaken en inzichten van het gevoel.

Wat kun je verwachten?
Tijdens een diepe ontspanning begeleid ik je in het proces van het ervaren gevoel. Eerst ga je het probleem herkennen en het bijbehorende gevoel in het lichaam ervaren. Dit doe je door je aandacht volledig te richten op dit gevoel. Daarna werk je stapsgewijs naar een verschuiving van het ervaren gevoel. Dan zul je het probleem daarna anders ervaren en heb je mogelijk een oplossing gevonden.

Gediplomeerd Therapeut, Familieopsteller en Trainer in NLP. Lid NTI NLP Gilde. KVK 56451881 Copyright 2012 Heal and Feel. All Rights Reserved.  | healandfeel@ziggo.nl