Over Heal & Feel
Over mijzelf
Behandelingen
Aurareading
Therapeutic healing
Reiki
Therapie
Coaching
Workshops
Tarieven
Locatie
Contactformulier

Wat is therapeutic healing?

Bij therapeutic healing onderzoek ik jouw energieveld. Het fysieke lichaam en het energieveld zijn onderling nauw met elkaar verbonden. Daarom zijn blokkades, stagnaties en andere verstoringen in jouw aura en chakra's te herkennen. Zo is een gebroken been voelbaar in het energieveld. Tijdens de behandeling breng ik de energiestroom weer in balans en stimuleer ik jouw immuunsysteem. 

Waarom therapeutic healing?
Verstoringen in het energieveld kunnen doorwerken in het fysieke lichaam en andersom ook. Bijvoorbeeld door onverwerkte emoties, slechte leefgewoonten, woede, frustraties en andere emoties wordt energie soms niet gelijkmatig over het lichaam verdeeld. Op verschillende plaatsen is dan te veel of te weinig energie. Soms ontstaan er zelfs gaten of scheurtjes waar energie weglekt. Het energieveld is dan niet meer in balans. Dit voelt dan alsof je niet zo lekker in je vel zit. Therapeutic healing herstelt de balans.

Wat kun je verwachten?
Je ligt aangekleed op een behandeltafel waarbij ik met mijn handen, op ca. 20 cm afstand van jouw lichaam, het energieveld aftast en behandel. Dit gebeurt aan de voor- en achterkant van het lichaam. Hierbij zal ik de energie gelijkmatig verdelen over je lichaam en gaten en scheurtjes herstellen. De energie zal dan weer vrij kunnen stromen waardoor je, je beter zal gaan voelen. Het kan gebeuren dat er tijdens een behandeling emoties loskomen, wat een reinigende werking kan hebben. Na afloop bespreken we de behandeling.

Gediplomeerd Therapeut, Familieopsteller en Trainer in NLP. Lid NTI NLP Gilde. KVK 56451881 Copyright 2012 Heal and Feel. All Rights Reserved.  | healandfeel@ziggo.nl