Over Heal & Feel
Over mijzelf
Behandelingen
Aurareading
Therapeutic healing
Reiki
Therapie
Coaching
Workshops
Tarieven
Locatie
Contactformulier

Wat is een aurareading?

Bij een aurareading lees ik jouw energieveld: de aura en de 7 chakra's. In de loop van ons leven ontstaan patronen die bepalen hoe wij reageren op het leven om ons heen. Die persoonlijke patronen zijn leesbaar in jouw aura en chakra's. Ze bevatten dan ook waardevolle informatie over jou en jouw leven. Een reading is een vertaling van jouw energie in een stroom aan informatie. 

Waarom een aurareading?
Zoek je antwoorden op vragen waar je al een tijdje mee rondloopt? Misschien zit je ergens zelf te dicht op waardoor je het allemaal niet meer zo scherp ziet. Een reading kan je dan een eindje op weg helpen. Er vindt een stuk confrontatie plaats. Je ziet alles vanuit een ander perspectief waardoor jouw kwartje valt. Het maakt je bewust en helpt je de juiste keuzes te maken. Bij een aurareading voorspel ik niet jouw toekomst. Ik ben meer jouw pratende spiegel. 

Wat kun je verwachten?
Voor de reading maak ik mijn hoofd leeg, zodat ik een open ontvangststation ben. Tijdens de reading zitten we tegenover elkaar. Ik heb daarbij mijn ogen bijna altijd gesloten. Met mijn 3e oog (6e Chakra) lees ik jouw energieveld. Eerst lees ik de aura en daarna de 7 chakra’s. Ik vertel intuïtief alles wat ik waarneem. Ervaringen uit het verleden kunnen daarbij aan de orde komen. Welke kwaliteiten heb je en welke kun je ontwikkelen? Informatie hierover kun je aanhoren, maar je kunt hier tijdens de reading ook over praten.

Gediplomeerd Therapeut, Familieopsteller en Trainer in NLP. Lid NTI NLP Gilde. KVK 56451881 Copyright 2012 Heal and Feel. All Rights Reserved.  | healandfeel@ziggo.nl