Over Heal & Feel
Over mijzelf
Behandelingen
Therapie
Coaching
Workshops
Familieopstellingen
NLP
Workshop aan huis
Workshop in bedrijf
Tarieven
Locatie
Contactformulier

NLP

NLP betekent Neuro Linguistisch Programmeren. Via onze ogen, oren, neus en andere zintuigen komen prikkels binnen (Neuro). Wij verwerken en vertalen deze prikkels ieder op onze eigen manier (Linguistisch), omdat wij allemaal onze eigen levenservaringen en achtergronden hebben. Dit verwerken en vertalen gebeurt op een automatische manier (programmeren). Dit zien we terug in hoe we met elkaar communiceren en hoe we ons gedragen. Dit is vaak een onbewust proces.       

Ben jij je bewust hoe je communiceert? Weet je hoe het komt dat je soms niet wordt begrepen? Gedraag jij je altijd zoals je dat zou willen? Reageer je in de privésfeer hetzelfde als op je werk? Wil je iets veranderen en weet je niet hoe?

Je kunt jouw leven zelf aantrekkelijker maken.
Neem dan zelf de verantwoordelijkheid om het leuker te maken.

NLP is een methode waarmee je inzichten kunt krijgen in hoe wij met elkaar communiceren en hoe wij ons gedragen. Of dit nu op het werk is of in de privésfeer. Met NLP-technieken kun je ongewenste patronen doorbreken. Hierdoor zal er meer wederzijds respect, begrip en openheid zij, ook al ben je het misschien niet altijd met elkaar eens.

Als ons leven goed gaat, is er niets aan de hand. Waarom zou je dan iets veranderen? Maar je kunt ook situaties krijgen in het leven die minder prettig zijn. Het gaat er dan om hoe je met die situaties omgaat.

Doe je steeds hetzelfde als je altijd al deed?
Dan krijg je wat je steeds gekregen hebt.

Aan de slag met NLP?

NLP-workshops zijn de ideale manier om kennis te maken met NLP.

Gediplomeerd Therapeut, Familieopsteller en Trainer in NLP. Lid NTI NLP Gilde. KVK 56451881 Copyright 2012 Heal and Feel. All Rights Reserved.  | healandfeel@ziggo.nl